berekenen spaarvarken winkelwagen
Voordeeltips voor het inrichten van je tuin

Voordeeltips voor het inrichten van je tuin

Je tuin opnieuw inrichten kan heel wat voeten in aarde hebben. Want ga je zelf aan de slag of besteed je het werk uit aan een hovenier? Veel mensen kiezen voor een tussenoplossing; datgene wat je voordelig zelf kunt, doe je zelf en onderdelen die echt om vakmensen vragen, laat je uitvoeren door de hovenier. Natuurlijk moet je er wel toe in staat zijn om zelf aan de slag te gaan. In dit artikel nemen we daarom met je door wat zelf betaalbaar en uitvoerbaar is en welke klussen je beter aan de hovenier over kunt laten.

Zelf klussen in de tuin, wat is haalbaar?

Waar veel mensen zich nog wel eens op verkijken is de zwaarte van de klus. Neem bijvoorbeeld het verwijderen van terrastegels, of juist het plaatsen van terrastegels. Het betekent vaak een aanslag op je spieren en gewrichten. Is het je echter waard om te besparen op deze kosten, zorg dan dat je altijd gebruik maakt van hulpmiddelen als een kruiwagen, schop en dergelijke.

Wat is verder allemaal nog meer haalbaar en wat doe je met de tuinmaterialen?

Met deze voordeeltips kom je zelf een heel eind maar maak het niet te gek...

vlonderplanken Inrichten van je tuin

Duurzaam inrichten van je tuin

Dit zijn de meest voorkomende tuinwerkzaamheden. Wellicht overbodig, maar ook in de tuin geldt: goedkoop is duurkoop. Schaf daarom altijd tuinmaterialen aan met een duurzaam karakter. Zo hoef je niet om de paar jaar opnieuw de tuin te herinrichten, wat je de nodige kosten bespaart!

Lees meer over het buitenleven en het inrichten van je tuin via de Categorie Tuin >>

[ Foto's Inrichten van je tuin :] met speciale dank aan WoodComposiet]

 

25-08-2022

Tags: Inrichten van een tuin tuin terras

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl