berekenen spaarvarken winkelwagen
De beste tips om te besparen op hosting

De beste tips om te besparen op hosting

Hier lees je hoe je geld kunt besparen (en verdienen) op webhosting. Met de oplopende inflatie schieten de prijzen omhoog en dat doet pijn aan je portemonnee. We weten hoe leuk het kan zijn om manieren te vinden om geld te besparen, dus hebben we vier tips opgesteld om geld te besparen op de hosting van je website of zelfs websites. Sterker nog je kunt er geld mee (terug) verdienen! Dit zijn de beste tips om te besparen op hosting:

besparen op hosting factuur 1. Betaal je hostingfactuur jaarlijks

Bij veel hostingaanbieders kan je jaarlijks geld besparen door vooraf te betalen en misschien zelfs wel de 12e maand gratis te krijgen. Een groot bedrag vooraf betalen kan ontmoedigend zijn, maar na een jaar bespaar je geld. Zo bespaar je makkelijk op hosting. 

hosting betalingsmethoden 2. Informeer naar andere betalingsmethoden

Helemaal van nu... Er zijn ook hostingpartijen waar je al met crypytocurrency kunt betalen met aanzienlijke korting. Dat kan ook privé en je betaalt zo gedecentraliseerd (peer-to-peer) met digitaal geld. Op de factuur kan je dan een betalingsgateway inschakelen op je factuur. Vaak krijg je dan een bonuskorting op je maandelijkse hostingrekening. Lees meer op getmonero.org of neem contact met ons op om een ‚Äč‚Äčintroductiesessie te plannen.

affiliate hosting 3. Besparen op hosting? Word een partner!

Bij steeds meer aanbieders van hosting ontvang je een aanbrengpremie voor elke nieuwe klant die jij naar hun doorstuurt. Wanneer je zo'n affiliate wordt, ontvang je een unieke link die je naar vrienden en familie kunt sturen, of op je website en social media kunt plaatsen. Als iemand zich aanmeldt, betaalt de hostingpartij je een percentage of vast bedrag uit. Het wordt dan bijgeschreven op je rekening of uitbetaald op je bankrekening na een bepaalde drempel. Dit is letterlijk 'gratis geld'. Natuurlijk, hoe meer verwijzingen je hebt, hoe meer inkomsten je verdient en uiteindelijk per saldo betaalt voor je hosting. Er kan ook een versterkend effect zijn als je meerdere hostingpakketten afneemt.

hostingbehoefte 4. Stem je hostingbehoefte af

Pas nadat je je hostingbehoefte hebt bepaalt kan je aanbieders goed vergelijken. Ga dus niet blind in op een schijnbaar goede, leuke aanbieding. Prijsacties zijn vaak voor de korte termijn leuk maar uiteindelijk duurder en je host toch meestal voor een langere periode. Bepaal hoe handig jezelf bent met webhosting, of je goed overweg kan in de admin-omgeving en of je behoefte hebt aan telefonische support als je bijvoorbeeld met en probleem zit. Zeker voor 'beginners kan het heel erg prettig zijn om met iemand te kunnen bellen.

goedkope hosting

 

Je kunt ook voor de wat langere termijn prima Goedkope Hosting kiezen door goed te vergelijken en dat uiteraard tegen een zo laag mogelijke prijs.

Nu besparen op hosting?

Natuurlijk raden we aan om alle bovenstaande stappen uit te voeren, maar het is aan jou. Alles draait om rendement versus inspanning en je kunt je dure euro maar 1 keer goed uitgeven. Lees meer business bespaartips via de Categorie Zakelijk >>

[Foto Besparen op hosting via Pexels door Kevin Ku | Illustratie Top 5 besparen op hosting met dank aan Hostingwijzer.nl]

05-09-2022

Tags: Besparen op hosting Geld Zakelijk

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl