berekenen spaarvarken winkelwagen
Wat doet een budgetcoach?

Wat doet een budgetcoach?

[Gastbijdrage] Een budgetcoach in Enschede helpt je op weg naar een beter financiële toekomst. Samen met jou maakt hij of zij een plan waarin staat hoe jij je geld gaat uitgeven en besparen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan sparen voor een nieuwe auto of een mooie vakantie. Een budgetcoach is er ook om je te helpen wanneer je in de schuldsanering terechtkomt of wanneer je problemen hebt met betalingsachterstanden. Hij of zij kan je dan helpen om alles weer op orde te krijgen en ervoor te zorgen dat je in de toekomst geen problemen meer krijgt met je betalingen.

Voor wie is een budgetcoach?

Eigenlijk is iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het beheren van zijn of haar financiën geschikt voor een traject bij een budgetcoach. Misschien ben je net begonnen met werken en heb je geld over na de maandlasten, maar weet je niet zo goed wat je hiermee moet doen. Of misschien ben je al wat ouder en merk je dat er steeds meer rekening wordt betaald en er minder geld over blijft aan het eind van de maand. Wat jouw situatie ook is, een budgetcoach kan altijd helpend zijn!

traject budgetcoach Hoe verloopt het traject?

Het traject bij een budgetcoach is altijd maatwerk. Dit betekent dat je budgetcoach eerst met je gaat kijken naar je financiële situatie en hierna een plan voor je maakt. Het plan gaat er dan voor zorgen dat je in de toekomst minder geld uitgeeft en meer geld overhoudt aan het eind van de maand. Je budgetcoach zal ook regelmatig met je afspreken om te kijken of alles goed gaat volgens het plan. Zo niet, dan kan hij of zij altijd iets aanpassen.

Stichting Doe Mee(r) Waarom kiezen voor een budgetcoach van Stichting Doe Mee(r)?

budgetcoach kiezen

Stichting Doe Mee(r) is een stichting die mensen helpt met hun geldzaken, beslissingen en zorg. Het doel van onze stichting is om mensen zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Doe Mee(r) werkt volgens strenge regels van de overheid en heeft alle juiste diploma's en papieren. Daarnaast is onze stichting aangesloten bij verschillende gerenommeerde organisaties en heeft het een erkend Keurmerk. Ook zijn wij een erkende budgetcoach in Oldenzaal en Enschede, dus je weet zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Benieuwd wat Doe Mee(r) voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Wij helpen je graag verder.

[ Visual Wat doet een budgetcoach? :] van Team Equote.nl.

19-10-2022

Tags: Budgetcoach Geld Budgetteren

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl