berekenen spaarvarken winkelwagen
5 Betaalbare cadeaus voor vrouwen

5 Betaalbare cadeaus voor vrouwen

[Gastbijdrage] Het vinden van de perfecte cadeaus voor vrouwen kan lastig zijn. Gelukkig zijn er genoeg opties. Je hoeft je moeder niet iets te kopen dat ze nooit zal gebruiken, of meer dan nodig is uit te geven aan de nieuwste designer handtas. Overweeg in plaats daarvan om haar een goed gemaakt en betaalbaar cadeau te geven waaruit blijkt dat je om haar geeft.

Het klassieke tasje Het klassieke tasje met een twist

Als ze een fan is van design, overweeg dan een crossbody tasje in dezelfde stijl als haar favoriete high-end ontwerper. Deze zijn verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren. Deze telefoontasjes hebben alle ruimte om je dagelijkse 'essentials' mee te nemen maar toch een stijlvol ontwerp. Een stuk betaalbaarder dan de klassieke tassenmerken.

Alles voor in huis Alles voor in huis doet het goed

Een ander leuk idee is een porseleinen mok, dit is een leuk en betaalbaar cadeau. Het klinkt misschien niet glamoureus, maar een goed gemaakt en functioneel voorwerp is altijd goed. Mokken zijn er in allerlei feestelijke kleuren, waaronder het kerst-achtige rood, zilver en groen. Het is niet alleen een leuke mok, maar ook een leuk en stijlvol decoratief voorwerp. Een cadeautje hoeft niet duur te zijn.

een herinnering geven Geef geen item maar een herinnering

Als je niet weet wat je voor haar moet kopen, denk dan eens na over een ervaring die ze leuk zou vinden. Denk aan een cadeaubon voor de sauna, of een etentje in een luxe restaurant. Online zijn er vaak goede dealtjes te vinden die je samen kan doen of weg kan geven.

een rondleiding Geef haar een rondleiding in de stad waar je vandaan komt

Dit cadeau-idee is vooral geschikt voor koppels. Geef je liefje een gepersonaliseerde stadstour op basis van jouw ervaring! Komen jullie uit dezelfde stad? Ga dan samen opnieuw naar waar jullie eerste kus plaatsvond, jullie favoriete restaurant en waar jullie meest eerste afspraakje plaatsvond. Een stadswandeling van een heel bijzondere soort, en bovendien een stuk voordelig en leuker dan een cadeau kopen.

Een betaalbaar cadeau maken Een betaalbaar cadeau zelf maken

Wil je heel graag een cadeau geven maar kan je je dit gewoon niet veroorloven. Schrijf een gepersonaliseerd gedicht of een mooi verhaal over haar. Gebaren zoals dit worden altijd gewaardeerd, zolang je maar oprecht bent. Rol het vel papier op en doe er een mooie strik omheen. Of zoek een mooie envelop als je geen strik hebt. Een gratis cadeau met een prachtige gedachte.

[Gastauteur vrouwencadeaus:] Vilix The Label.
[Foto betaalbare cadeaus voor vrouwen via Pexels:] door Andrea Piacquadiovia.

Zie meer cadeautips in de Categorie Spullen >>

 

 

19-12-2022

Tags: Cadeaus Vrouwen Spullen Eropuit

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl