berekenen spaarvarken winkelwagen
Bespaar geld met je eigen pizza oven

Bespaar geld met je eigen pizza oven

[Gastbijdrage] We hebben allemaal een actief leven en eten koken schiet er dan weleens bij in. Het is dan verleidelijk om eten te bestellen. Je hebt geen rommel in de keuken en je kunt snel genieten van een heerlijke maaltijd.

Voor veel mensen is pizza het favoriete gerecht om af te halen. Maar als je een aantal keren per maand pizza afhaalt, is dat echter wel prijzig. Toch smaakt de pizza die je thuis in de oven bakt, minder lekker dan die van de pizzeria. Dat komt omdat je in een gewone oven de pizza niet zo heet kunt bakken als in een echte pizza oven. En juist de hoge temperatuur zorgt ervoor dat de bodem van de pizza heerlijk knapperig wordt.

Wij hebben voor alle liefhebbers van de Italiaanse keuken een goed alternatief! Met een professionele pizza oven maak je in een handomdraai thuis de lekkerste pizza's! Zo geniet je van de heerlijkste pizza's zonder er veel geld voor kwijt te zijn.

pizza oven kiezen Pizza oven

Er zijn twee soorten professionele pizza ovens voor thuis, namelijk een houtoven en een oven op gas.

houtoven voor je pizza 1. Een houtoven

Deze oven is geschikt voor buiten gebruik en wordt op hout gestookt. Je hebt hierbij de keuze uit steenovens en ovens die gemaakt zijn van roestvrijstaal. De oven heeft een stenen plaat waar de pizza op gebakken wordt.

Je kunt in een houtoven eenvoudig temperaturen van driehonderd graden bereiken. Het is zelfs mogelijk om een een Napolitaanse pizza te bereiden, deze pizza's worden gebakken in een oven met een temperatuur van wel vijfhonderd graden. Als de houtoven goed op temperatuur is, bak je binnen enkele minuten een heerlijke pizza. Je proeft duidelijk dat de pizza in een houtoven gebakken is.

gasoven 2. Een pizza oven op gas

Als het je minder aanspreekt om met houtblokken aan de slag te gaan, is een oven op gas een goed alternatief. Deze oven breng je snel op de juiste temperatuur, je kunt dezelfde temperatuur bereiken als in een houtoven. Met een gasoven heb je geen rook in je tuin. Net als in de houtoven bak je razendsnel jouw favoriete pizza. Deze komt knapperig uit de oven en smaakt fantastisch, hoewel sommige mensen de echte smaak van een pizza uit de houtoven toch een beetje missen.

[Foto pizza oven Bartscher en gastauteur:] HorecaGrootkeukenShop.

Meer besparende tips over Voedsel >>

 

31-12-2022

Tags: Pizza Voedsel Keukenapparatuur Zakelijk

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl