berekenen spaarvarken winkelwagen
Zo kan je besparen op gezonde sapjes

Zo kan je besparen op gezonde sapjes

Krijg jij vaak een dorstige mond en denk je dan aan een sapje? Sapjes kunnen lekker smaken maar verantwoord kiezen kan soms lastig zijn. Door slim te kiezen voor gezonde, kwalitatieve sapjes van Sapje, kun je toch besparen op de allerbeste, heerlijkste sapjes. In dit artikel leer je hoe.

gezond en voordelig Waarom gezond en voordelig?

Vaak zijn sapjes een lekker alternatief voor water. Maar veel sapjes bevatten veel suiker en andere ingrediënten die niet gezond zijn. Bovendien zijn ze vaak duurder dan als je ze zelf maakt. Zelf maken is echter weer tijdrovend en hoe vaak gooi je bedorven fruit weg? Om gezond, handig en voordelig te kiezen, is het belangrijk om de juiste sapjes te vinden.

gezonde sapjes Kies biologische, gezonde sapjes van Sapje

Sapje biedt een assortiment biologische, gezonde sapjes, gemaakt van 100% verse ingrediënten, zonder toegevoegde suiker of andere onnodige ingrediënten. Dit betekent dat je gezond kunt genieten van een lekker sapje, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de suikers. Jij bent toch zuinig op je gezondheid? Doordat de sapjes van Sapje zijn gemaakt met verse ingrediënten ben je geen extra kosten kwijt aan verpakkingen of andere dure ingrediënten. Je krijgt de lekkere sapjes diepgevroren thuisbezorgd zodat ze altijd vers zijn en blijven met behoud van de voedingswaarde. Ontdooi gewoon steeds naar behoefte. De sapjes zijn ook verkrijgbaar in bulk, waardoor je nog meer kunt besparen.

voordeligste sapkeuze Hoe maak je de voordeligste sapkeuze?

Als je kiest voor een sapje, is het belangrijk om te weten wat erin zit. Bekijk de ingrediëntenlijst op de website van Sap.je en lees de samenstelling. Zo kun je precies zien welke ingrediënten erin zitten en wat de voedingswaarde ervan is. Bekijk ook de verpakkingen. Je bestelt in de fruitige webshop minimaal 14 gezonde, biologische sapjes, soepjes of shotjes.

1. Voordeelboxen

Als je kiest voor een van de voordeelboxen, kun je niet alleen besparen maar ook direct verschillende smaken uitproberen.

sapbox met voordeel

2. Detoxkuur scheelt boodschappen

Je kunt ook gaan voor een detox kuur om je gezondheid extra ondersteuning te bieden en je bespaart dan ook direct op andere dure boodschappen. Met deze sapkuur van vooral biologische, slowjuice groentesappen ontzie je je tijdelijk je organen (en je portemonnee) breek je met ongezonde gewoonten. Je geeft je lichaam namelijk de rust en support die het verdient. De biologische sapkuren bevatten gezonde voedingsstoffen om je immuunsysteem te versterken. Zo voel je je ook veel vitaler. De Sapje  detox kuur kan je een of meerdere dagen volgen.

3. Abonnement met korting

Ben je een een echte koopjesjager? Ga dan voor de aantrekkelijke korting op je sapjes met een Sapje- abonnement. Per bezorging krijg je namelijk tot wel 15% korting.

4. 15% Korting voor trouwe lezers

Voor jou als trouwe lezer van ZoBespaarJe.nl hebben we een speciale korting bedongen. Gebruik de code zobespaarje15 bij het afrekenen op de website van Sapje en je krijgt 15% korting!

Genieten en besparen op gezonde sapjes

Als je de juiste sapjes kiest met de juiste ingrediënten, kun je genieten van gezonde sapjes zonder je zorgen te maken over suiker of andere onnodige ingrediënten. Bovendien kun je dus ook nog eens besparen door slim te kiezen voor gezonde sapjes van Sapje. Dus als je op zoek bent naar een lekker sapje, kijk dan eens op de website van Sapje. Kies voor gezonde sapjes met de juiste ingrediënten, zonder toegevoegde suiker of andere onnodige ingrediënten.

Meer over besparen op voedsel >>

Foto Besparen op gezonde sapjes, film en illustratie: met dank aan www.sap.je.

30-01-2023

Tags: Voedsel Huishouden

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl