berekenen spaarvarken winkelwagen
Bezoek de duurzame beurs Huis & Energie

Bezoek de duurzame beurs Huis & Energie

Nu de energieprijzen nóg harder stijgen, willen meer Nederlanders dan ooit verduurzamen, lees besparen. Volgens het Algemeen Dagblad is er dubbel zo veel interesse als normaal in de aanschaf van zonnepanelen en warmtepompen! De beurs Huis & Energie zal als de grootste consumentenbeurs voor duurzame energie en duurzaam wonen dan ook opnieuw druk bezocht worden. Vergaap je drie dagen aan vele duurzame woonoplossingen, zowel voor voor starters als gevorderden.

beurs energie Besteding aan verduurzaming groeit

Middenin coronatijd trok de eerste editie ruim 8.000 bezoekers, dit jaar gaat de organisatie uit van 10.000+ bezoekers. 40% van de mensen die Huis & Energie bezochten, gaf aan dat ze meer dan € 20.000 gaan besteden aan de verduurzaming van hun woning. Doe je ook mee? Hopelijk maakt deze aftermovie van de vorige beurs je nog enthousiaster:

huis en energie beurs Beurs Huis & Energie in 2022

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni vindt Huis & Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Alle bouwstenen van de succesvolle eerste editie keren terug:

warmtepomp beurs huis & energie

Een hybride warmtepomp kan je een besparing tot 60 procent per jaar opleveren! 

beursthema Beursthema's

Op de consumentenbeurs Huis & Energie tref je verschillende thema’s rond duurzame energie en duurzaam wonen. Van verduurzamen en besparen met inzet van zonne-energie en duurzaam verwarmen voor gasbesparing & koelen tot verlichting, smart & domotica. Maar ook woningisolatie, ventileren en elektrisch vervoer krijgt alle aandacht. Tot slot kan je zeker besparen door je goed te laten informeren over financiën en subsidies.  

beurstickets Tickets regelen

Je krijgt toegang tot de consumentenbeurs op vertoon van je e-ticket, je identiteitsbewijs alsmede een  geldige QR-code in de Coronacheck-app. Online tickets zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van de beurs Huis & Energie. Ook aan de deur zijn toegangskaarten verkrijgbaar.

[Foto's:] Hoofdvisual beurs Huis & Energie | inzet warmtepomp Techniek Nederland

09-03-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl