berekenen spaarvarken winkelwagen
Bezoek de beurs Huis & Energie 2023

Bezoek de beurs Huis & Energie 2023

Nu de energieprijzen zo hoog blijven en het energieplafond maar deels compenseert, willen meer Nederlanders dan ooit verduurzamen, lees besparen. Volgens het Algemeen Dagblad is er dubbel zo veel interesse als normaal in de aanschaf van zonnepanelen en warmtepompen! De beurs Huis & Energie zal als de grootste consumentenbeurs voor duurzame energie en duurzaam wonen dan ook in 2023 opnieuw druk bezocht worden. Vergaap je drie dagen aan vele duurzame woonoplossingen, zowel voor voor starters als gevorderden.

beurs energie Besteding aan verduurzaming groeit

Middenin coronatijd trok de eerste editie ruim 8.000 bezoekers, In 2022 waren dit er al meer dan 10.000 en voor 2023 gaat de organisatie uit van een verder groei van het bezoekersaantal. 40% Van de mensen die Huis & Energie bezochten, gaf aan dat ze meer dan € 20.000 gaan besteden aan de verduurzaming van hun woning. Doe je ook mee? Hopelijk maakt deze aftermovie van de beurs van 2022 je nog enthousiaster:

huis en energie beurs Beurs Huis & Energie in 2023 op nieuwe plek

Van dinsdag 3 t/m zondag 8 oktober 2023 vindt Huis & Energie plaats in de Expo Greater Amsterdam, Stelling 1 2141 SB te Vijfhuizen. De beurs vond voorheen plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Ditmaal maakt de beurs Huis & Energie onderdeel uit van de vt wonen&design beurs. Alle bouwstenen van de succesvolle eerste edities in Den Bosch keren terug:

warmtepomp beurs huis & energie

Een hybride warmtepomp kan je een besparing tot 60 procent per jaar opleveren! 

beursthema Beursthema's 2023

Op de consumentenbeurs Huis & Energie tref je verschillende thema’s rond duurzame energie en duurzaam wonen. Van verduurzamen en besparen met inzet van zonne-energie en duurzaam verwarmen voor gasbesparing & koelen tot verlichting, smart & domotica. Maar ook woningisolatie, ventileren en elektrisch vervoer krijgt alle aandacht. Tot slot kan je zeker besparen door je goed te laten informeren over financiën en subsidies.  

beurstickets Tickets regelen beurs Huis & Energie 2023

Je krijgt toegang tot de consumentenbeurs op vertoon van je e-ticket en je identiteitsbewijs (en hopelijk geen geldige QR-code meer in de momenteel afgeschafte Coronacheck-app). Online tickets zijn te bestellen via deze ticketpagina van de website van vt wonen&design beurs. Ook aan de deur zijn toegangskaarten verkrijgbaar.

[Foto's:] Hoofdvisual beurs Huis & Energie | inzet warmtepomp Techniek Nederland

02-10-2023

Tags: Beurs Huis Energie Duurzaamheid

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl