berekenen spaarvarken winkelwagen
Besparen op beautyproducten? Goodiebox!

Besparen op beautyproducten? Goodiebox!

[Gastbijdrage] Als je van verrassingen houdt en jezelf graag wilt verwennen met beautyproducten, dan is de Goodiebox wellicht iets voor jou. De Goodiebox is een maandelijkse abonnementsdienst die gevuld is met beautyproducten van bekende en minder bekende merken. Hoewel de Goodiebox redelijk geprijsd is voor wat je krijgt, zijn er nog steeds manieren om te besparen op deze luxe dienst. Hieronder vind je enkele tips om geld te besparen op beautyproducten met en op je Goodiebox abonnement.

nieuwsbrief Goodiebox Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Goodiebox, word je als eerste op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen en kortingen. Dit is een goede manier om er zeker van te zijn dat je nooit een deal misloopt. Bovendien kan het je ook helpen om producten te ontdekken die je anders misschien niet zou hebben geprobeerd.

jaarabonnement beautyproducten Koop een jaarabonnement

Als je echt wilt besparen op je Goodiebox, overweeg dan om een jaarabonnement te kopen in plaats van een maandelijks abonnement. Een jaarabonnement kost iets meer in één keer, maar de kosten per box zijn dan wel een stuk lager dan wanneer je maandelijks betaalt. Bovendien krijg je vaak ook nog extra kortingen als je een jaarabonnement koopt.

kortingscodes beautyproducten Zoek naar kortingscodes

Er zijn vaak kortingscodes beschikbaar voor de Goodiebox. Deze codes zijn te vinden op verschillende websites en sociale mediakanalen. Houd deze kanalen dus goed in de gaten als je op zoek bent naar een korting. Sommige kortingscodes kunnen wel 20% of meer besparen op je aankoop.

beautybox voordeel Beoordeel de producten in je box

Een andere manier om te besparen op je Goodiebox is door de producten in je box te beoordelen. Dit kun je doen op de website van Goodiebox. Als je dit doet, krijg je Goodie Points. Deze punten kun je gebruiken om kortingen te krijgen op toekomstige aankopen. Het kan weliswaar even duren voordat je genoeg punten hebt verzameld om een aanzienlijke korting te krijgen, maar alle beetjes helpen.

Goodiebox Deel je Goodiebox

Als je vrienden of familie hebt die ook geïnteresseerd zijn in beautyproducten, overweeg dan om je Goodiebox te delen. Je kunt bijvoorbeeld de producten verdelen en zo samen besparen op de kosten van de Goodiebox. Dit kan ook een leuke manier zijn om nieuwe producten te ontdekken en ervaringen te delen.

opzeggen box Of zeg de Goodiebox op

Als je besluit dat je de Goodiebox niet meer wilt ontvangen, dan wordt het opzeggen door Goodiebox zelf onnodig moeilijk gemaakt. Gelukkig kun je tegenwoordig de Goodiebox opzeggen op verschillende manieren, waaronder via Xpendy. Xpendy is een online opzegservice waarmee je eenvoudig en snel abonnementen/ contracten kunt opzeggen.

Besparen op beautyproducten nuttig

Als je geld wilt besparen op je Goodiebox, zijn er verschillende manieren om dat te doen. Of je nu kiest voor een jaarabonnement, op zoek gaat naar kortingscodes, of de producten in je box beoordeelt, er zijn verschillende manieren om te besparen op deze luxe dienst. Door deze tips te volgen kun je genieten van de beste beautyproducten, zonder dat het je te veel kost.

Foto Besparen op beautyproducten door Amy Shamblen op Unsplash | Gastauteur: Xpendy.

 

16-02-2023

Tags: Spullen Huishouden

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl