berekenen spaarvarken winkelwagen
Efficiënter werken met deze diensten

Efficiënter werken met deze diensten

Als werkgever wil je natuurlijk het liefste dat de werknemers binnen het bedrijf op een efficiënte manier met hun tijd om kunnen gaan. Niet alleen is dit prettig voor de werknemers, omdat ze dan niet het idee hebben hun tijd te verspillen, maar ook voor jou als werkgever kan dit een hoop kosten besparen. Je kunt het zelfs inzetten als onderdeel van employer branding. Door verschillende oplossingen en trucs toe te passen, kan je zo voordeel uit halen uit het promoten van efficiënter leren werken. Denk bijvoorbeeld aan het uitzetten van notificaties om meer focus te krijgen, het gezellig aankleden van de werkruimte of het gebruik van een digitale werkomgeving en mobiel bellen met Sim only.

salarisadministratie Salarisadministratie op orde

De salarisadministratie is iets waar veel bedrijven veel tijd aan verliezen, en eigenlijk geen tijd aan willen besteden. Gelukkig zijn er oplossingen te vinden, waardoor je HR-medewerkers hun tijd in andere dingen kunnen steken en meer kunnen focussen op de andere medewerkers. De wetgeving rondom de salarisadministratie verandert voortdurend, daarom kan het gebruiken van slimme software die hierin gespecialiseerd is, een grote aanrader zijn. Programma’s die je hiervoor kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld AFAS en Nmbrs. Hiermee kan je gemakkelijk de loonstroken samenstellen en de uren registreren. Ook geeft het de werknemers de mogelijkheid om de verschillende gegevens in te zien en te wijzigen wanneer nodig.

cloud werken Werken in de wolken

Met alle bestanden die we via de mail naar elkaar sturen en alle versies die we opslaan op verschillende plekken, raken we al snel de draad kwijt. Ook heb je bijvoorbeeld met het thuiswerken de kans dat de bestanden op de verkeerde computer of laptop staan, dit betekend dan dat je hier niet aan verder kan werken wanneer je op de andere locatie bent. Gelukkig is er ook een mogelijkheid om digitaal te werken en zelfs te boekhouden in de cloud. Dit betekent eigenlijk dat je alle bestanden opslaat op een digitale plek, die je vanaf elk apparaat kan benaderen. Hierdoor heb je altijd alle bestanden voor handen, met de nieuwste versies. Ook kan je gemakkelijk een bestand delen met collega’s of gezamenlijk werken in een bestand.

taakbeheer besparen Taakbeheer, laten we het samenvoegen

Wanneer je een hoop werk hebt dat bestaat uit allemaal losse en verschillende taken, is de kans al snel groot dat je overal to-do-lijstjes gaat creëren. Of dit nou op papier is of digitaal, er is een grens. Wanneer je jezelf overspoelt met de notities, dan ga je hier geen structuur meer in vinden en bereik je er het tegenovergestelde mee. Daarom is het belangrijk om alles op één manier en op één plek te verzamelen. Of dit nou op papier is, of in een digitaal programma, dat maakt niet heel veel uit. Maar gebruik een systeem waar je zelf je overzicht in kan houden, en waar je alles in kan doen wat je wilt. Dat is ook handig en tijd- én geld besparend bij je belastingaangifte. Voor freelancers en zelfstandigen bestaat er ook een gratis CRM met een heel handig digitaal adresboek en notitieblok.

bespaar met focus Het behouden van focus

Focus is een van de meest belangrijke dingen wanneer je aan het werk bent. Als je je niet kunt focussen op de taken waarmee je bezig bent, kost het je al snel een hoop meer tijd dan normaal. Een van de meest afleidende dingen zijn de binnenkomende notificaties, een melding kan je direct uit je concentratie halen, waardoor je weer opnieuw kan gaan beginnen. Pak jij de regie?

Lees meer over zakelijk besparen >>

[Foto efficiënter werken :] Van Gunther via Pexels

16-03-2022

Tags: Werk Zakelijk

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl